lördag 27 juli 2013

19 dagar kvar

En tröja Erik också haft och äntligen passar den Noa! Jag älskar den tröjan och den är sval och skön ...
 
Jag, Ida och Noa äter på en Thairestaurang innan vi intar MOA. Ida är så fin i sin nya hårfärg!
 
Noa har inga problem att hälsa på jättegosedjur
 
I mitten av MOA finns en scen och där fanns det en högtalare som man kunde skrika in i och se hur högt man kunde skrika.
 

 
Belle har fått en kompis.....Vackra fina Snövit!



Idag är det just nu 14 grader ute och blåser massor och det är mörkt på himlen, det innebär storm. Inte så konstigt med tanke på värmen sen senaste veckan.

Jag hareverkligen börjat gilla att träna och jag mår bra av det. Jag har sprungit ett tag nu på maskin och det är häftigt. Sedan bara några dagar tillbaka så cyklar jag efter att jag sprungit.
Sist jag tränade så fick jag ihop totalt 11.96km
och idag 10,72 km. När jag cyklar så kan jag läsa dessutom och jag har införskaffat skitbra springhörlurar med mycket bra ljud och som sitter fast runt örat.
 
Vi har haft en lite slö period nu alla och ingen har varit med någon på länge. Erik är nog den som är flitigast där för inte nog med att han drar till killarna längre ner på gatan..DE KOMMER HIT OCH FRÅGAR OM HAN FÅR KOMMA UT!!!
Det känns underbart ska ni veta, även för Erik såklart.
Nu sist så cyklade hela gänget en runda och sen efter ett tag så kom en mycket ledsen Erik hem med Escort av en granndam. Han hade cyklat rakt in i en stolpe och resultatet var vad som kan väntas, krossmärke i ljumsken och lite mer....två saftiga blåmärken och skrapsår på benet.
Nu är det 19 dagar kvar tills vi får Sverigebesök och nu är förväntningarna höga. Det planeras och pratas mycket om detta.
Plus idag fick jag veta att någon som jag älskar innerligt mycket och som betyder massor för oss alla har seriösa planer på att komma och hälsa på. LOVELY!

Med det så avslutar jag och önskar er alla en trevlig helg!

3 kommentarer:

  1. träning är verkligen beroendeframkallande! kul att det går bra!

    SvaraRadera
  2. Gott att höra att Eriks sociala liv blomstrar. Ogott att hans blåmärken också gör det förståss.... Men det hör 7åringarna till...

    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Visst är träning roligt när man hittar nåt som funkar!! Fast ibland blir det en liten stressfaktor om man inte hinner träna som man tänkt sig, gäller att hitta nåt lagomläge där, i alla fall för mig.

    SvaraRadera