söndag 11 augusti 2013

Bonfire nr 1 med The Duffing´s

Igår var Magnus och tjejerna och såg Wolverine på bio och med sig hem hade de underbart god pasta från Pasta Zola.
Vi satte oss på verandan och då kom Aidan och hans mamma Criss och bjöd över oss "grab a bear and come over, you can come to girls" (för Noa sov och Erik var redan på väg dit*s*)
Vi satt där ett bra tag och pratade och Erik lekte med Aidan.

De är verkligen så trevliga. Glada och snälla och barnen behandlar varandra super, iaf vad som synd när vi umgås.

9,92km blev det idag när jag svettades till bra musik och njöt av att få tränat. För jag har inte tränat på ett par dagar och det gillas inte...

Idag drog vi till Costco och inhandlade en ny dammsugare för den andra vi köpte slutade fungera, delvis, men det var inga problem. Bara att komma in med så fick vi pengarna tillbaka.

Här behöver man inte ha kvitto på saker, har du betalat med kort så drar de det igen och ser transaktionen och sen är det klart.
Lovely!!

När vi hade ätit kvällsmat, underbart god pasta med pastasås gjord på kyckling, färs och en massa goda kryddor, så drog vi ut och då kom Aidan över. De lekte lite ute men sen kom han in och sa till Noa "Do you wanna go upstairs" ..."Yeees" svarade Noa
De fick leka utan mamma för jag tog tillfället att ta en fika på caribou coffee med Erik. Underbart att få tid med honom. Vi shoppade också skolväska.

Här i US får du köpa allt skolmaterial själv. 5 block, 4 pärmar, 24 kritor, 4 limstift, sax, vattenfärg och pensel, suddi, tejp m.m. och det var noga med antal och märke på varenda grej.
Men det var inte dyrt alls och det är ju för att alla ska kunna ha råd. Precis som med allt annat här. Det finns mascara (och andra smink saker) för 7 skr och det är av samma orsak. Bra va!






 
 
pssst!! När ni läser detta så kan jag berätta att imorgon, då hämtar vi efterlängtade personer på flygplatsen!

2 kommentarer:

  1. Vad härligt med besök, och härligt med vänner. :) och så smidigt att kunna byta saker på det sättet utan kvitto, så borde det vara här! :)

    SvaraRadera
  2. Bild 1: kumbaya my lord, kumbaya. =)

    SvaraRadera