söndag 28 september 2014

Homecoming 2014

oj oj oj vad jag och Ida letade klänning och skor förra lördagen. Hon ville så gärna ha med hög klack men kunde inte gå i dem när hon provade. Så vi åkte hem utan skor. Klänninglösa också för eftersom Ida kunde låna Amandas konfirmationsklänning som var utan axelband och det skulle ju många ha så ville hon ha den.
Igår skulle Magnus iväg och Ida hängde på. Hem kom hon med en av de många hon provat, med hög klack. Och vet ni vad! Hon var skitsnygg i dem!!

Amanda valde till sist en röd som hon kunde låna av Maggies syster. Hon hade köpt en vit men det var aningen för liten, fanns tyvärr bara S kvar i den nämligen.
Efter att hon gjort sig klar så fick vi tagit ett par kort tillsammans och det är jag tacksam för.
Värt mycket för mig! Sen körde jag henne till där de skulle mötas och äta och sen lämnade jag av hennes packning hos Maggie och sen var det dags att möta upp Ida och hennes vänner för fotografering.

Underbara, glada och vänliga vänner och föräldrar. Vissa av tjejerna hade date och de var så lugna och fina. Syskon var med och det var en mysig förväntansfull stämning!

Vilken tur vi har att få ta del av detta.

Nu kommer det bilder!

Vi och vår stora tös, brunett och vacker i rött! Love

Ida med en av sina vänner, Grace


Alla samlades där de skulle äta och bli fotograferade. Mamman till häger i svarta byxor är Eriks Kindergarden teatcher, Dawn Dammann. Världen är liten här oxå

Hela gänget
Kolla in desse fina benen med snygga skor!
Hon kunde gå men hade ont så det var tur att hon hade med svarta ballerina








 

En mycket stolt förälder!

1 kommentar:

  1. Men så tjusiga ni alla är. Kul när ungdomarna ställer upp på kort med sina mossiga föräldrar ja ;) Fast ni är ju inte mossiga, ni är förever frescha och unga =) Antar att Magnus har laddat jaktgeväret och tränat upp sig i jiujitsu ;) Just kidding, ni har tjejer som kan ta vara på sig själv. Ha det bäst i höstsolen. Tänker alltid på er när jag joggar förbi ert hus. Ja, inte att det händer varje vecka, men det händer =) Kram Mette

    SvaraRadera