tisdag 14 maj 2013

Petco

Igår skulle vi handla lite mat och då gick vi förbi Petco, en djuraffär.  Det tog tid innan vi kom därifrån kan jag säga.
Inte nog med att vi kelade med hundar och klappade katter, de var där bara för kvällen och var "up for adoption", utan vi fick hålla både sköldpadda, en vacker orm och illrar. Illrarna var helt underbart söta och inte som jag hade trott, att de skulle rivas och bitas.
Där fanns även olika ödlor och grodor, skorpinjoner, tarantella...men de höll vi inte

Igår var även jag och Noa på IKEA och skaffade han en ny barnstol, Antilop. De är både praktiska och lätta att hålla rent. Så igår för första gången på länge satt Noa och åt i ett streck både lunch och kvällsmaten. Tack!

Idag, tisdag, står det träning på schemat och det blir ikväll så Noa kan få leka på Drop in Daycare. Magnus är frisk igen så han ska också träna.
Det är spått att det ska bli 91 F i temp idag...(32 grader C)
Spännande...

Erik läste sin första engelska bok  så som " Is it on the Orange" "Is it on the flower" (boken handlade om att hitta kameleonten. Tänk på bara en vecka! Tänk var han är till jul!

Tyvärr inga bilder idag

KRAM TILL ER ALLA!!

1 kommentar:

  1. Har läst i bloggen och måste bara säga att det verkar som ni har det underbart! Det är nästan som att se bilder från en film :-)
    /Sarah

    SvaraRadera