onsdag 10 april 2013

Att säga  "hejdå-ses-inte-på-lång-tid" till sina vänner är inte lätt. Det har Ida lärt sig idag. Stackars tös! Tur att hon kommer ha upplevt något helt fantastiskt när hon kommer tillbaka igen. Noa fick feber ikväll och han är mer mammig än innan, om det var möjligt. Fullt förståeligt måste jag ju säga. Han drog i en flyttgubbes arm igår och sa bestämt "släääp!!!"

Både Erik och Noa bjöd sina kamrater på Piggelin idag och deras pedagoger fick fina blomster och godsaker!

Vi åt thaimat idag tillsammans och där satt en kille och spelade En armad bandit. Han hade nog varit och handlat innan. Noa gick fram till honom snabb som en väsla och tog en sak ur en av påsarna och sa " Mi hade den" hahahaha

Finaste Amanda! Idag sa vi hejdå till henne och just nu tåras mina ögon. Jag vet hon kommer ha en lärorik tid framför sig och de veckor hon får vänta kommer gå fort.
Om inte annat så kan man ju hoppas att hon saknar sin föräldrar så enormt mycket att hon bor hemma många år till!

Imorgon drar vi.
5 personer, en sulky, en bälteskudde,  4 stora resväskor, 2 små och dessutom 5 väskor handbagage!(det mesta är Magnus saker)
Vi landar i Minneapolis 15.35 lokal tid och sen är det massor att fixa.

Här ser ni vår resväskepackning!



AIENMN

1 kommentar:

  1. Spännande!! Vi kommer sakna er och det kommer vara så tomt, fattar det nog inte riktigt. Just nu sitter ni på planet mot ert livs äventyr, jag är tacksam för att vi får dela det här med er! :)

    SvaraRadera