onsdag 17 april 2013

Här går saker sakta framåt. Men i måndags fick vi våra hyrmöbler och vi köpte vår drömsoffa! Idag, onsdag, fick vi äntligen internet och kabeltv inkopplat.
Noas bagagejakt kunde jag påbörja idag eftersom vi igår kväll fick fixat en 80talsmobiltelefon(OMG!!) men det går att ringa från iaf. Det visar sig att om det gått mer än 5 dagar, vilket det har, så skickas lost bagage till en stor lokal dit man får komma och typ claima sitt bagage tillbaka. Ganska omständigt  men sant.
Noa mår så mycket bättre och är gladare och piggare att ha och göra med. Han lekte "ta näsa" och "pjätt" med märklaren Cathy idag. Erik gillar att ha ett stort hus att kunna leka kurragömma i och Ida som varse sig haft tv eller internet förrän nu ikväll har varit en flitig tjej. Men mest av allt har vi nog gillat att sitta i vår soffa...
Delar med mig av lite bilder idag också.


 

Gott rött och en lugn stund, Lovely!

Vår soffa!

Vi var först uppe idag och åt frukost

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

Nu på kvällen skojade pojkarna friskt och skrattet ekade enbart av att Erik tuggade på fruktbitar på ett skojigt sätt. Ida njöt av att kunna vara på facebook och skriva till sina vänner.
Jag och Magnus njöt i soffan med rostade mandlar och våra laptops(när pojkarna sov)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar